torsdag 16 april 2015

A England, Encore Margot

Det var alldeles för länge sedan jag hade favoritmärket A England på bloggen, helt enkelt för att jag inte har kommit åt att köpa dem på ett tag. Men när Edgy polish hade en liten påskrabatt i butiken passade jag på att fylla upp Ballerina-kollektionen och börja köpa på mig Elizabeth and Mary-kollektionen. Är just nu endast 5 lack från att ha full A England- pott igen, jag är besatt av tanken på att äga alla A England. 


Encore Margot är såklart en del av Ballerina-kollektionen som tillägnas ballerinan Margot Fonteyn. Vid en första anblick kan man tro att det här är ännu ett silverholo i raden, men det är faktiskt en isande silvrigt blå. Regnbågarna var omöjliga att fånga på bild men syntes bra i verkligheten, inte linjära men fina och mjuka.


Jag älskar formulan på A Englands lack och det här är inget undantag. Bara två lager behövdes och det torkade fort.


Vet inte ett skrutt om Margot Fonteyn, men jag gissar att hon dansade i Paris någon gång. Och att hon såg Eiffeltornet då. Här i form av en absintsked.

Betyg 4/5

It's been too long since I last showed you a polish from my favourite brand A England, they are a bit difficult to buy here in Sweden. When my favourite online shop Edgy polish had an Easter special I bought a few of them and am now only 5 polishes away from owning every A England polish there is. I said it was my favourite, right?
Encore Margot is from the Ballerina collection and is an icy silvery blue with soft holographic rainbows, that did not like to have their picture taken. 
This is two coats that was easy to apply, I love the formula on these, and it dried quickly.
Matching with an absinthe spoon in the shape of the Eiffel tower. I hope Margot Fonteyn danced in Paris and visited the tower.

10 kommentarer:

 1. This is a real stunner. I do like it a lot :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. I love love love every A England polish there is. Some more than others though, but this is one of those in the top scale.

   Radera
 2. Åh, en dag ska jag köpa ett A England-lack =) Jag ska bara lycka välja =) Det här var superfint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara ett? Såg precis att Edgy polish flaggade för att det kommer ytterligare 4 A England snart. Vilket betyder att jag är NIO lack från full kollektion. *dagens i-landsproblem*

   Radera
  2. Ja, det finns ju alltid flera jag kan tänka mig, men det är tajt ekonomiskt just nu och så har jag svårt att välja =)

   Radera
  3. Hade det inte varit för den där tajta ekonomin hade jag haft kompletta kollektioner redan, men ibland måste man prioritera annat, så är det bara.

   Radera
 3. Jättevackert lack! Har inte testat A England men är sugen. Trevlig helg på dig med! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar A England passionerat. Saker som händer när man är en smågalen anglofil... :D

   Radera
 4. Åh va fint det var. A England har så många fina! Lyckliga du som har ett gäng! :D Kan du inte visa alla i ett inlägg någon gång? Bara så en annan får avundas lite. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle bli ett bildtungt inlägg det. Har nästan en full låda i Helmers med bara A England. Fixa idéer och sådär. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!