Sidor

torsdag 23 april 2015

A England, Dancing with Nureyev

Alltså - den här Ballerina-kollektionen är verkligen hur fin som helst. Jag har ett lack kvar från den att testa, men jag kan inte tänka mig att jag kommer bli besviken på det, sparar det bästa till sist och så där.


Dancing with Nureyev är valt av älskade maken, och tydligen var det ett sådant där lack som bara "ropade på honom". Han tyckte det var snyggt alltså. Och det har han rätt i. Ljust blålila som skiftar över i grått och så holoskimmer på det. Jag skulle vilja påstå att det här i det närmaste är en holografisk duokrom och den är snygg. Svår att fånga på bild dock.


Som vanligt med A England upplever jag det som väldigt lättlackat. Det här är två snabbtorkade lager. Inget att anmärka på överhuvudtaget.


Klev ut på morgonkvisten i bara pyjamasen för att fotografera tassarna ihop med pärlhyacinter. Vad gör man inte för konsten?

Betyg 4/5

Dancing with Nureyev is a light bluish purple with a grey hue. Almost like a purple going grey duochrome with holographic shimmer. Absolutely lovely! A dream to use, as usual with A England. This is two coats that dried quickly.
Flowery match today as well, grape hyacinths from my garden. I was still in my pyjamas when I took the pictures. Anything for you guys.