Sidor

lördag 28 februari 2015

OPI, Push and shove

Jag beklagade mig för älskade maken om min brist på lackinspiration den senaste tiden när han påminde mig om att jag hade Push and shove stående i otestade lådan. Förra sommaren var mina sväron i USA, och jag blev uppringd av dem när de stod vid en sminkdisk i Las Vegas och frågade mig om jag ville ha det här. Och det ville jag ju.


Grejen är den att jag ofta baslackar innan jag bestämmer vad jag ska ha på tassarna, och eftersom Push and shove kräver specialunderlacket Lay down that base, så hamnar detta allt längre bak i otestade lådan. Men nu när jag blev påmind så åkte det fram och på.
Push and shove ser ut som att man har lagt aluminiumfolie på naglarna och det visar upp varenda liten skavank och skada på naglarna och sådana har jag tyvärr gott om just nu. Metalliskt silver och riktigt galet häftigt.


Alla misstag man gör syns tydligt, och med den breda och fylliga penseln hade jag stora problem att måla mina småttiga naglar. För säkerhets skull målade jag två lager, något jag var tveksam till att det skulle funka med denna minst sagt speciella formula, men det gick bra. Det torkade till snabbt men jag toppade med Seche vite för att skydda lacket. Det höll dock ganska dåligt och började flaga av efter mindre än ett dygn, men för en partykväll funkar det absolut. Inte för att jag har varit på en partykväll på länge, men jag kan väl gissa.


Medan sväronen gjorde Amerikatt osäkert for jag till Gränna med omnejd med älskade maken och barnen. Och är man där och det är lite tråkigt väder, som det var, så kan man passa på att besöka Polarutställningen. Och om man gör det kan man köpa sig ett änglaspel med isbjörnar i stället för änglar, så det gjorde Lilla E. Passar väl fint att matcha med tyckte jag.

Betyg 4/5

When my parents-in-law gave me a call from Las Vegas last summer, asking me if I wanted the silver polish Push and shove, I said yes. And then I put in in the untested box and there it's been until now when my darling husband reminded me of it. Since this tin foil look alike demands it's special base coat in the shape of Lay down that base, it has been too much of a hassle for me, but now was the time.
I really like the look of it although it shows off everything that is wrong with my nails.
Matching with a polar bear because why not.