Sidor

onsdag 25 februari 2015

HM, Candy crush

Hörde ni vad tyst det blev? Inte ett pip från mig på en vecka nästan. Och det var så länge sedan jag senast hade färg på naglarna. Känner mig synnerligen oinspirerad just nu, så har ni färgförslag till mig får ni gärna lämna ett sådant bland kommentarerna så hoppas vi jag snart är på banan igen.


Var det då Candy crush som tog bort min lackglädje? Ja det kanske det var. För jag har råkat köpa ett texturlack igen och om texturlack tycker jag inte.
I flaskan är det här så himla gulligt med sin ljust nuderosa bas och sitt guldiga glitter, och gillar man texturlack så kanske det här är en riktig skönhet. Nu tycker ju inte jag att det var så himla vackert när det väl var på, så klart.


Det här är tre lager av Candy crush. Lätt att måla med men jag upplevde det som skirt, då när jag fortfarande levde i tron att det här var ett vanligt glitterlack. Två lager topplack utan att få bort kornigheten ett enda dugg, fick mig dock att inse att jag ofrivilligt lyckats köpa ett texturlack. 


Största anledningen till att jag köpte det här var dock namnet. Jag tillhör nämligen skaran av stackare som fastnat i Candy crush-saga. På Fejjan, i mobilen, i surfplattan. Jag är på nivå 703 just nu.

Betyg 1/5

If this polish hadn't been a texture polish I might have liked it for something more than it's name. I'm on level 703 in the Candy crush-saga, and felt the urge to buy a polish namned Candy crush. I wouldn't have bothered if I'd known it was a texture polish, because I really don't like them.
It's a pale nudeish pink with golden glitters. This is three coats of Candy cush topped with two coats of top coat that did nothing to take away the roughness of the polish.