Sidor

söndag 1 februari 2015

Depend, #423

Om jag är sanslöst dålig på att tanka över mina nagelbilder i datorn? Ja. Men nu är lite bilder på plats i arkivet igen så jag har inga ursäkter. Skulle vara att jag är sanslöst lat då.


#423 från Depend kom i höstas har jag för mig. Jag gillar grå lack så jag köpte det här och det är... grått. Och sanslöst tråkigt. En liten hint av grönt kanske, men i övrigt bara ett mellanmörkt grått krämlack. Inget att springa benen av sig för direkt.


Minns inte alls hur många lager det här var, men något inom mig vill säga två. Torkade ganska snabbt och blankt och fint och satt på bra. Liten aning fluffig i formulan, men inte direkt besvärlig att måla med på något sätt.


En blyertsgrå penna fick bli matchningsobjekt. Jag tycker pennan är snyggare än lacket faktiskt.

Betyg 2/5

Yes. I am very bad at uploading my nailpictures into my computer, but now it's been done and I have a few manicures to show you. If my lazyness don't get in the way.
#423 from Depend is a medium dark grey creme polish. Maybe the slightest hint of green. Quite boring to be honest. 
I can't remember how many coats this was but I want to say two... maybe. It dried fairly quickly and shiny and lasted well. The formula was a bit fluffy but application was not difficult.
Matching with a pen. I like the pen more than the polish.