Sidor

söndag 15 februari 2015

Dance legend, Sulley

Man kan ju inte påstå att jag är snabb direkt. Hösten 2013 fick jag de här Monsters inc.-lacken av Cactus och det har alltså tagit till ni innan jag lackar med det sista av de fyra. Med tanke på hur hisnande vackert det här är känner jag mig nästan lite dum i huvudet som väntat så här länge.
Mina bilder gör inte lacket rättvisa - tyvärr.


Sulley är väldigt lik sin namne från filmen, det stora fluffiga monstret i någon blå nyans med lila prickar. Lacket innehåller de färgerna och ungefär resten av regnbågen också. Jag ser grönt, lila, magenta, vinrött, brons, blått och ibland allihop på samma gång. Sådär så man inte riktigt fattar att det är samma lack man har på sig från en sekund till nästa.


Sulley var ungefär lika skirt som det var vackert. Det här är hela fem lager, som tack och lov torkade snabbt under Seche vite. Jag upplevde dock samma problem här som jag gjort med de andra lacken, att det inte riktigt räckte till över hela nageln. När det väl torkat ser jag att det är aningen tunnare i nagelkanten, men inte så att det upplevs som tip wear.


Matchar så klart med monstret i fråga.

Betyg 5/5

Sulley is a really beautiful multichrome polish, named after the monster from the Monster's inc. movies and thus matched with him. 
My pictures didn't catch all the colours I see in this polish. It is blue, purple, magenta, bronze, green, wine red and sometimes I see all those colouurs at the same time.
Really sheer though. This is five coats and I can see it's a bit transparent at the edges but not so bad that it looks like tip wear. It dried quickly under a coat of Seche vite.