Sidor

måndag 26 januari 2015

Orly, Smoked out

På mina naglar just nu - men så snart jag har skrivit klart det här åker det av för det är ack så slitet - Smoked out från Orlys höstkollektion för 2014. 


Om det här är gôrsnyggt? Ja. I en ganska mörk bas av okänd färg, jag vill säga svärtad teal här men det kan vara ögat/glittret som luras lite, simmar det runt glassflecks i guldigt gröna nyanser. Sammantaget blir det en tealfärgad manikyr med gröna skiftningar och det här är ett ooh aah-lack å min ära.


Galet bra täckning, är man noggrann kommer man undan med ett lager, jag har två. Det torkar matt och fort och även om det också var snyggt så föredrar jag mina manikyrer blanka och drog på ett lager Seche vite. Mer behöver man inte för det här är slätt även på egen hand och jag misstänker att det är meningen att man ska kunna bära det matt, vilket jag alltså inte ville.


Och vad sjutton matchar man det här med då? Vingummin tydligen. Om man mixar de svarta och de gröna så påminner de om det här lacket. Kanske. Om man kisar. Inte alls.

Betyg 5/5

On my nails right now, but I will take it off as soon as I've published this because it's really worn right now, Smoked out from Orlys fall collection 2014.
This is a dark base, almost black, with golflecks in golden greens wich gives the polish an overall teal hue. It's stunning to be honest. This is two coats that dry quickly and matte so my guess is that it can be worn that way but I put on shiny top coat as I prefer it that way. 
Matching with black and green friutgums. If you mix them maybe the will remind you of the polish. Or maybe not.