Sidor

söndag 11 januari 2015

OPI, Girls love ponies

Vi börjar med namnet på det här lacket tycker jag. Girls love ponies - nä det gör jag inte. Jag är inte värst förtjust i hästar och jag är inte värst förtjust i bilar. För i det här fallet är det Mustang man menar, som i Ford Mustang. OPI har nämligen gjort en kollektion för att fira att Ford Mustang existerar. Och jag gillar nagellack, bilar - not so much. Men generalisera på ni bara...


Nagellack gillar jag dock, och även om jag finner namnet på det här lacket tvärlöjligt, så är Girl loves ponies det enda lack jag hittills köpt från kollektionen. För titta bara vad snyggt det är! Till och med i bristande januariljus. Knalligt bärrosa. Hade det varit neonpigment i det här lacket hade det varit 80-tal så det hade varit synd om det.


Jag skulle vilja påstå att det här har en crellyformula, och med sådan behövde jag tre lager för att få lacket att täcka som jag ville på alla naglarna. Det var lätt att få lacket att sprida sig fint på nageln, men jag hade problem med penseln i det här lacket. Den var väldigt rakt avskuren och spretade lite som den ville, och jag som har smala naglar satt och målade ungefär lika mycket som nagel. Saker som stör mig.
Det torkade rätt så snabbt och var ungefär hur glossigt som helst. Älskade maken tyckte det såg ut som att jag hade rosa gelégodis på naglarna.


Alltså - jag gillar ju te i nästan alla de former. Det här trillar dock in i kategorin te jag inte är så förtjust i. Men burken är ju fin.

Betyg 4/5

This girl don't love ponies and I don't love cars, so I think the name, Girl loves ponies, is mighty ridicolous. This is part of OPI's Ford Mustang collection that came last year.
It's a glossy pink in crelly formula. I used three coats to get full coverage on all nails. It dried fairly quickly and was easy to work with but the brush... I hope it was something wrong with the brush in bottle 'cause the one I had to work with was all over the place, and I ended up putting equal amounts of polish on my skin and my nails. Sort of.
Matching with Sweet love from Kusmi tea. I like the tin better than the tea, in this case.