torsdag 22 januari 2015

OPI, Dutch ya just love OPI?

Nu har jag varit sådär skrällande lat igen. Alltså inte laddat över mina bilder från kameran i datorn, och utan bilder är det rätt besvärligt att blogga om nagellack, tycker jag. Men idag tog jag mig i kragen så nu kan det bli några inlägg igen.


Det äldsta av de bilderna ser vi här. På bilderna är lacket några dagar gammalt så det är lite slitet, men det får duga. Dutch ya just love OPI? fyndade jag på Rusta för en billig peng i somras. Det är ett rödlila lack med ytterst subtilt skimmer som jag upplever är åt det röda hållet. Syns inte värst bra på nageln men ger det där lilla extra.


Det här är lite skirt/blaskigt så det fick bli tre lager innan jag var nöjd. Lackningen gick bra i övrigt och det torkade fort.


Bara för att det är vinter betyder inte det att jag inte slänger på mig mina lilablommiga leggins så fort de kommer upp från tvättstugan. Älskar blommiga ben.

Betyg 3/5

I've been too lazy, again, to upload my nail pictures. But now it's done and I can blog again for a bit.
Dutch ya just love OPI? is a reddish purple with really subtle shimmer that in my eyes is leaning a bit on the red side. It was a bit sheer so this is three coats. Easy to apply and dried quickly.
Matching with my leggins with purple flowers on them. Flowery legs are fab all year round.

8 kommentarer:

 1. Ett mellanlack för mig, men så är jag ju lite svår när det gäller lila.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, med lila kan det bära eller brista. Det här funkar men inget man tjoar och tjimmar över direkt.

   Radera
 2. En rätt trevlig lila! Håller med om att skimret gör det lite mer speciellt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skimret som gör det, annars hade jag det nog redan.

   Radera
 3. Cool leggings and I like this colour :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flowers are the best! The leggins are currently in the laundry basket. :D

   Radera
 4. Snyggt lack-är svag för lila =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är lite kluven för lila. Jag köper det gärna, men sedan undrar jag varför och så blir det kvar i otestade lådan tills det står massor av lila lack där och då lackar jag lite uppgivet med det. Och ibland blir jag kär, ibland tänker jag "varför i hela friden köpte jag dig". Det här hamnar lite mittemellan de känslorna.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!