tisdag 6 januari 2015

Make Up Store, Lina

I december månads Glossybox fick jag ett nagellack från Make Upp Store, och eftersom jag tycker att MUS nagellack sällan/aldrig är värda sitt pris så var det ju trevligt att jag inte behövde betala specifikt för det. Sedan hade det varit roligt med en rolig färg, men så roligt fick jag inte.
Lina har jag inte kvar. Jag målade med det en gång och gav det sedan till någon jag känner. Gissa vad hon heter.


Lina är ett crellylack i den där lila nyansen som alltid får mig att tänka på blåbär mosade i grädde. Lite pastelligt gulligt sådär och jag känner att jag redan har det.


Tre lager här. Jag minns inte att det på något sätt skulle varit besvärligt att måla med eller så, så jag gissar på lättmålat och okej torktid.Söta små klänningar/grytlappar virkade av älskade makens svågers mormor passade utmärkt att matcha lacket med.

Betyg 3/5

I got Lina from Make Up Store in a Glossybox. I re-gifted it to a girl I know named Lina, as I am not too font of the MUS polishes, a bit to pricey for what you get.
This pastel purple shade is always reminding me of blueberries and cream. This was a crelly and I used three coats. As far as I remember it dried farly quickly. 
Matching with pot holders made by my husband's brother in law's grandmother. Phew!

8 kommentarer:

 1. Jag fick frostig rosa, avskyr rosa och Kerstin var inget bra namn heller! Gav bort det till kyrkans julklappsutdelning med lite annat smått och gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter inte så käckt hörru. Tur att man kan re-gifta. :D

   Radera
 2. It's a nice colour - I like it :-) And I like the pot holder too - it's cute :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. The pot holder is the cutest!

   Radera
 3. En okej färg, jag gillar ju blåbär och mjölk. XD men ingen färg man har våldsamt många dubletter av. Håller med att MUS sällan känns värda sitt pris, trist eftersom det aldrig blir att man testar dom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det enda jag skulle kunna kanske tänka mig betala fullpris för är deras hololack. Annars kommer mina via reakorgar och presenter. Hittills har jag inte blivit imponerad, är jag rädd.

   Radera
 4. Blåbär mosade i grädde-bra beskrivning av färgen. Påminner mig om läppstiftsfärg som beskrev som "en sensuell 'äta bär i skogen'-effekt". Lina var inte riktigt min färg heller

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Äta bär i skogen"! *skattar ihjäl mig* Fast då blir läpparna rödlila - det här är helt klart mer blåbärsgräddtårta än direkt från marken i mina ögon.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!