lördag 24 januari 2015

HM, Dark red

I slutet på förra året fick jag en musikalisk aha-upplevelse i form av Jack's Mannequin. En av de första låtarna jag hörde med dem heter "Dark blue". Och fastän att rött och blått absolut inte är samma färg, så nynnar jag på den cirka hela tiden just nu, bara för att det här lacket heter Dark red. Underliga vindlingar i min lilla hjärna.


Jag skulle på galej och ville ha lite klassisk färg på naglarna. Dark red var med i ett sex-pack nagellack som kom i julas, och som jag mellandagsfyndade för 30 kronor, annars hade jag nog inte lagt pengar på ännu ett rött krämlack. Det här var dock ovanligt snyggt. Kanske inte mörkrött direkt, utan mer... rött. Helt enkelt.


Bra täckning och det här är två lager. Aningens bökig att måla med så det hamnade en del i nagelbanden och jag jagade dagsljus för att fotografera så det ser kanske lite kladdigt ut. Det torkade bra och hållbarheten var över förväntan. När jag tog av det efter tre dagar hade jag knappt ens tip wear.


Kan man matcha med sina kuddar med favoritflaggan på så gör man det.

Betyg 4/5

Song I am singing because of this polish and it's name Dark red - "Dark blue" with Jack's Mannequin. Not that red and blue is even close to being the same colour, but that's the way my brain operates.
I needed to dress my nail in something classic so I went for yet another red creme, how can you go wrong. You can't. This is maybe not a dark red, more a ...red. 
Two caots, dried quickly and lasted really well. It was a bit runny and some of it ended up in the cuticles.
If I can match a polish with my throw pillows with my favourite flag on them I will.


8 kommentarer:

 1. Snygg röd färg =) Hade fungerat bra med min Union Jack-matta (så jag gillar dina kuddar med) =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har samma flagga på pläd, kuddar, lådan för otestade lack, tröjor, halsband, Converse, klocka. Inga örhängen? Måste jag nog ordna. :D

   Radera
 2. Svar
  1. Jag blev ju inte ledsen i varje fall. :D

   Radera
 3. What a gorgeous red, you can't beat it :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. I love red polishes so this was a plesant addition to the collection.

   Radera
 4. En härlig röd! En sådan som funkar till nästan alla tillfällen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rött är min favoritfärg, så det är klart att jag är glad att det räknas som en klassisk funkar-till-allt färg. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!