Sidor

onsdag 14 januari 2015

China glaze, Choo-choo choose you

Och där kom förkylningen. Tack kroppen. Bar tjusiga Choo-choo choose you från China glaze i helgen. Förutom att jag pajade det på lillfingret var det superfint. Let's take a look!


Jag trodde att det här var ett grålila lack med guldgrönt skimmer. Jag hade fel. Det här är liten multikromt skimrande rackare som börjar i grått, skiftar till lila och antikguld och grönt och ibland till och med lite brunt. Och jag blev aldrig trött på att titta på det. Spanade på det via lupp, för jag har sådana på mitt extraknäck, och det är så mycket som händer i det här så det är inte klokt. Hittade små partiklar av alla färger i färgaffären, ungefär. Om ni undrar så älskar jag att jag ibland kan spana på mina lack med lupp. Älskar!


Som kromatiska lack så ofta är så var det här aningen skirt. Jag använde tre lager för den här manikyren. Lite rinnigt och én del letade sig ner i nagelbanden, men det var inte besvärligt annars. Torkade hyfsat snabbt, men jag hann som synes göra dragspel av det på ena lillfingret.


Omöjlig att matcha såklart. Hittade en avokado som gjorde lacket helt grålila. Så som det såg ut i flaskan men inte på nageln, på ett litet ungefär.

Betyg 5/5

I've got a cold. Darn it! So to bbrighten my evening I will show what I wore on my nails this weekend. Choo-choo choose you is a shimmery multichromatic beauty. It starts grey and shifts over into purple, gold, green and a bit of brown. I saw all of the colours in the paint store in it, kind of.
This is three coats, a bit thin and runny so some of it ended up in the cutcles. Dried fairly quickly but I managed to mess it up on the pinky 'cause I'm brillinat like that.
When matched with an avocado it looks like what I thought it looked like in the bottle, all greyish purple with golden green shimmer.