Sidor

onsdag 17 december 2014

Ruby kisses, Ruby kisses red

Varför? Varför luktar du så illa? För det här är så snyggt att jag vill ge det full pott på betyget men jag kan inte det eftersom det luktar blä.


Ruby kisses red är ett rött skimmerlack med en liten hint av rosa i skimret och den här färgen är precis så där snygg att den får mitt hjärta att slå lite extra snabbt. Så ja - det är bara lukten som är besvärlig men när lukten är besvärlig i mer än 12 timmar så drar det ner betyget väldigt mycket. Tyvärr.


Annars är allt med det här lacket utmärkt, det är snudd på en one coater men jag använde två lager som vanligt. Det är lätt att lacka med, penseln är utmärkt och det kostar billigt. Men - det luktar så illa. Jag är så ledsen över det.
Jag har förresten köpt mina Ruby kisses på Glitter om ni undrar.


Matchar med årets julkaka, sugar cookie. Här med röd glasyr.

Betyg 3/5

Why? Why do you have to smell so bad? Ireally want to give this polish the highest grade possible, but I can't because the smell makes it impossible. Anything that stinks up my head för more than 12 hours can not get a 5. Sorry.
This is two coats of Ruby kisses red, a red shimmer pplish with a hint of pink in the shimmer. Easy to apply, the brush is exellent and it's inexpensive and it's by far the worst smelling polish I have ever used. 
Matchin with a sugar cookie with red frosting.