Sidor

onsdag 10 december 2014

Ruby kisses, Metro rush

Försöker beta av de illaluktande lacken från Ruby kisses. Det är verkligen synd att de luktar så illa för färgerna är jättefina och jag gillar verkligen penseln. 



Metro rush är en gråtonad brun eller en bruntonad grå beroende på hur ljuset faller. Lite lerfärgad sådär, och jag som gillar udda färger gillar verkligen det här.


Lite appliceringsproblem trots en utmärkt pensel, det är lite tjockt och rinnigt så det hamnade lite varstans. Att långfingret är superkladdigt kan vi skylla på att jag har slagit av den nageln så den är superkort just nu, vilket rimmar illa med hur jag målar naglarna.
Två lager, nästan så det hade räckt med ett. Torkar åt det långsamma hållet även med Seche vite på toppen.


När jag målade det här tyckte jag att det var så likt mjölkchoklad att jag var "tvungen" att blanda mig ett glas. Stackars mig.

Betyg 3/5

Trying to use the bad smelling polishes from Ruby kisses so I don't have to think about them any more. It's a real pity that they smell so bad because I really like the brush and the colours and the coverage of these polishes has been very good. This is two coats of Metro rush, this brown leaning grey or grey leaning brown. It's like mud! Or chocolate milk. The colour shifts a bit depending on the light.
It dries pretty slowly even with a coat of fast drying top coat.