Sidor

torsdag 4 december 2014

Ruby kisses, Blue ray drama

Hej hopp i julmånaden! Jag har fått jobba den här veckan och hinner knappt ens tänka på nagellack. Skönt att få göra något på dagarna, även om lilla bloggen blir lidande igen.


För någon vecka sedan bar jag ännu ett av Ruby kisses illaluktande lack. Riktigt vidrigt luktar de - katterna flyr när jag kommer gående. Blue ray drama är i varje fall ett poolblått lack med lite gröntonat skimmer i sig och är riktigt snyggt i färgen, men inte så läckert för näsan då.


Det här är två lager av Blue ray drama, och det kan bero att jag inte målade på topplack att det var chippat redan efter en dag, men jag tror inte helt och hållet på att det bara skulle bero på det. Torkar långsamt. Lätt att måla med dock.


Jag fick en flaska ekologisk arganolja av min svärmor och etiketten matchar ungefär hur bra som helat med det här lacket. Väldigt trevlig olja faktiskt, luktar lite vaniljigt och jag älskar vanilj.

Betyg 2,5/5. Hade det luktat bättre hade det kunnat snudda på en fyra i betyg för det är vackert, men kvalitén drar ner mitt betyg betydligt.

I've been working this week wich leaves little room for nail polish and even less for blogging. 
A few weeks ago I wore this stinking polish, as in smells really bad. My cats ran as far as possible away from me when I had this on because of the smell. It also chipped really quickly which could have a little something to do with that I didn't use topcaot on this polish. 
Blue ray drama is a lovely pool shade of blue with greenish shimmer in it. This is two coats, easily applied but drying really slowly. Matching with an organic argan oil I got as a present from my wonderful mother-in-law.
Would not recommend, but I do love the colour.