Sidor

onsdag 5 november 2014

Ombyte förnöjer

För flera år sedan, när jag bestämde mig för att börja blogga specifikt om nagellack, så var jag lite obeslutsam om namnet. Till slut blev det "Mrs Data målar naglarna" bara därför att. Lite "så länge" så där. Men fyra år senare hette bloggen fortfarande samma sak fastän att jag egentligen aldrig gillat det namnet och egentligen skulle komma på ett annat. Det är lätt att bli hemmablind.

För ett par veckor sedan döpte jag om min huvudblogg och "Mrs Datas liv" blev "Livet enligt Mrs Data", och där någonstans kom jag på att jag ville ju verkligen byta namn här också - för gu-hu-hu-d vad tråkigt jag har tyckt mitt bloggnamn är.
Den förändring jag nämnde i förbifarten häromdagen är alltså att från och med nu så är inte det här "Mrs Data målar naglarna" längre.

Välkommen till "Lackat enligt Mrs Data". Samma adress, samma innehåll - nytt namn.

Ut med det gamla...


...in med det nya



So - after much consideration I have decided to finally change the name on this blog. "Mrs Data målar naglarna" has become "Lackat enligt Mrs Data". Translates into "Polish according to Mrs Data". The address is the same, the content will be the same - only the name is new.