onsdag 5 november 2014

Ombyte förnöjer

För flera år sedan, när jag bestämde mig för att börja blogga specifikt om nagellack, så var jag lite obeslutsam om namnet. Till slut blev det "Mrs Data målar naglarna" bara därför att. Lite "så länge" så där. Men fyra år senare hette bloggen fortfarande samma sak fastän att jag egentligen aldrig gillat det namnet och egentligen skulle komma på ett annat. Det är lätt att bli hemmablind.

För ett par veckor sedan döpte jag om min huvudblogg och "Mrs Datas liv" blev "Livet enligt Mrs Data", och där någonstans kom jag på att jag ville ju verkligen byta namn här också - för gu-hu-hu-d vad tråkigt jag har tyckt mitt bloggnamn är.
Den förändring jag nämnde i förbifarten häromdagen är alltså att från och med nu så är inte det här "Mrs Data målar naglarna" längre.

Välkommen till "Lackat enligt Mrs Data". Samma adress, samma innehåll - nytt namn.

Ut med det gamla...


...in med det nyaSo - after much consideration I have decided to finally change the name on this blog. "Mrs Data målar naglarna" has become "Lackat enligt Mrs Data". Translates into "Polish according to Mrs Data". The address is the same, the content will be the same - only the name is new.

6 kommentarer:

 1. Nice name change - new beginnings :-D

  SvaraRadera
 2. Hurra för att börja om, Något jag också skulle vilja med mitt bloggnamn, men det har liksom blivit lite för inarbetat så jag funderar lite till jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar Lacky corner bra mycket mer än vad jag någonsin gillade förra namnet på den häringa bloggen. Men det är klart - ibland vill man liksom bara förnya sig lite. :D

   Radera
 3. De nya bloggnamnen låter bra var för sig-och lackat och livet låter till och med snyggt tillsammans. Jag bytte hela min blogg, trots ett snyggt namn, för att jag kände mig inmålad i ett hörn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var lite min tanke det där, att man ska märka att bloggarna hör ihop. Sedan anser jag att det här är min sidoblogg och "Livet..." är min huvudblogg trots att jag har ungefär 100 fler följare på den här bloggen. Jag gillar helt enkelt mitt liv mer än mina nagellack. Oftast i varje fall...

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!