Sidor

söndag 30 november 2014

Nailart Sunday: HM, Golden days över China glaze, Def defying

Titta vad jag lyckats med - hänga på Nailart Sunday minsann. Jag har mest effektlack som står som otestade just nu så man får väl passa på att använda fler än ett lack, ääven om det inte blir någon avancerad nagelkonst av det hela. 


Def defying är en grön favorit för mig, och här är den målad i tre lager och sedan toppad med ett lager av HM-lacket Golden days. Så ja - trots att det ser rätt så silvrigt ut så är det alltså fråga om guldglitter här, i ett par olika små storlekar.


Ganska glest med glitter men i just det här fallet kändes det alldeles lagom. Jag fick pilla lite för att få upp så mycket glitter jag ville ha på penseln, men sedan spred det ut sig fint. Jag har inget topplack här för det höll sig rätt så slätt ändå. Torkade fort.


Lilla E har godispysslat och smyckat ett pepparkakshus efter konstens alla regler och lite till. Passar väl bra som matchning så här på första advent och allt.

Betyg 3/5

This week I managed to wear mote than one polish so I can take part in thie weeks Nailart Sunday. This is Golden days from HandM over Def defying fom China glaze. The green one is in three coats and the golden glitter one, even though it looks silver fom time to time, is in one coat. It was tricky to get the glitter up on the brush but once there it was easy to get eavenon the nail.
Little E has decorated a ginger bread house that I choose as matching object this time.