Sidor

måndag 24 november 2014

Depend #426

Tjena hejsan hallå! Det var länge sedan. Jag har nämligen inte haft lust, så enkelt är det. 


Det här bar jag för två veckor sedan och det är så vackert att det borde ha varningstext. Nummer 426 är med i Depends höstkollektion. Det är grönare på riktigt än vad mina bilder påstår, men det finns en blå ton i det. Men att det skulle vara teal som här, nej det stämmer inte. Grön bas med massor av finmalt blågrönt skimmer, skulle jag vilja påstå.


Att jag efter två veckor minns att det här är tre lager är lite av ett mirakel. Det var skirare än vad jag trodde det skulle vara, men på inga sätt besvärligt att lacka med. Torkade fort.


Faktiskt så var den här etiketten en utmärkt matchning till lacket, innan min kamera ändrade färg på det. Har man hängt här ett tag så vet man att jag gillar absint, och den här absinten är väldigt speciell för mig eftersom jag känner ena halvan av producenterna. Det här är också en av de godaste absinter jag har druckit, och det säger jag inte bara för att Minko presenterade mig och älskade maken för varandra.

Betyg 4/5

Long time no see, I haven't felt like it to be honest.
426 from Swedish brand Depend is more green than my pictures claim, even though it has a blue tone to it. It's more of a green base heavy with blueish green shimmer. I would say that the matching object depicts the true colour of the polish more than the polish itself in my pictures. The object is a bottle of my favourite absinthe, Grön Oal, from Swedish producers Svenst absint. I happen to be friends with one of the producers, and he was the one that introduced me to my darling husband.
I'm wearing three coats of the polish. It was a bit more transparent than I originally thought. Easy ti apply though.