måndag 3 november 2014

Ciaté, Heirloom

Men hallå där - hur har ni det i höstmörkret? Jag pausade lite här och funderade en sväng eller tio på vad jag vill göra, och det kommer ske en förändring här inne ganska snart. Och så har det varit höstlov och jag har roat barn en vecka och knappt burit nagellack alls.


I början på oktober kletade jag på Heirloom från Ciaté i någon sorts tanke på att det skulle passa in under United in pink-veckan eftersom jag såg rosa skiftningar inne i flaskan. På nageln - inte så värst. Det var mer en brons/koppar/guld/brun som ibland hintade lite i rosa om man hade tur, men inte överdrivet rosa nej. Mer en foil med färgskiftande partiklar än en duokrom.


Jag tror det här var tre lager. Lätt att måla, torkade aningen långsamt. Som synes inte fotograferat "färskt" så slitet som det här här.


Heirloom betyder arvegods och den här blomman sitter på en ljuskrona som vi ärvt av älskade makens farfar.

Betyg 3/5

I've been on a break for a little while figuring out what I want to do with this blog. I haven't made any decisions yet, but I will make one change fairly soon.
I wore Heirloom early in October thinking I would show it during the United in pink-week, wich I didn't because it wasn't as pink as I originally thought. More a coppery/bronze/golden/brown with flashes of pink in it. Not a duochrome but more a foil with coloourshifting fragments in it. Maybe?
This is three coats, it was easy to apply but dried a bit slow. 
Matching with an heirloom of our own. This chandelier ended up in our home after my darling husbands grandfather passed away, almost exactly 13 years ago.

12 kommentarer:

 1. I do like the colour and its colour shifiting! Nice :-)

  SvaraRadera
 2. Så illa är det ju inte men det känns en smula urvattnat nu när jag jämför, jag såg ju av och till dessutom även blått i mitt när det rosa liksom övergick till det. Skumt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker ditt är myyyyycket finare. Med alla de där skiftningarna jag hoppades på när jag såg det i flaskan. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!