lördag 25 oktober 2014

United in pink: HM, Pink macaroon

Dagen då allt gick fel när jag målade naglarna. Skit i topplacket fastän att jag tyckte jag varit så duktig på att rensa penseln senaste lackningen, jag hade visst fel. Och så lyckas jag stöta till det innan det torkat så jag fick en skada på pekfingret. *suck* Jaja, vad är en bal på slottet?


Pink macaroon från HM är helt enkelt ett ljust rosa krämlack, kanske lite kall i tonen. Tänker på sådan där hiskelig jordgubbsglass på pinne man kunde få skolan på blodpuddingsdagarna när jag var liten.


Eftersom det här är ett pastellack så är det självklart inte det lättaste att få det jämnt och snyggt. Det här är fyra lager, och kanske att jag kunde ha behövt ett femte också. Randigt så klart, men jämnar ut sig hjälpligt under topplacket - som jag alltså hade rester av Miss Conduct i...


Eftersom jag inte hade några macarons hemma, för jag tycker de är ganska så jätteäckliga, så valde jag istället att matcha med Gliiisen. Jo, man stavar hens namn så, och hem är min. Bara för att jag är 43 betyder inte det att jag slutar köpa, älska och gosa med gosedjur. #aldrigförgammalförgosedjur

Betyg 2/5

Pink macaroon from HM is a light pastel pink and as such needs at least four coats to become somewhat opac. And if I didn't have enough problems with it when I applied it, I also managed to dent it on one nail and still have some Miss Conduct in the brush for the topcoat to taints my freshly polished nails with. *sigh*
Since I think macaroons are bloody horrendous I match this polish with my cuddly pig Gliiisen. Just because I'm 43 doesn't mean I will give up my cuddly toys.


   

    An InLinkz Link-up
   

7 kommentarer:

 1. Njae, vet inte om pastell färger är min grej faktiskt.
  Åh gosedjur! Jag har dock gett bort nästan alla till min systerson. Han fick mina två favoritdjur :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har sparat ALLA mina gosisar. Nutte, som var barndomens räddare i nöden, sitter uppe på en hylla med älskade makens barndomsnalle.

   Radera
 2. It's quite a cute looking pink. I'm not sure I'd wear it often though. :-)

  I have a few cuddly toys from when I was very young, I refuse to through them out! They mean something to me. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. For me my old cuddlies are a bit of my childhood with fluff on them. :D

   Radera
 3. Gillar färgen på lacket även om det förmodligen finns lite mer lätthanterliga alternativ. :)

  Självklart att man får ha gosedjur även vid vuxen ålder, har bla. kvar en docka min moster sydde när jag var kring 2, var måååånga år då jag ej kunde sova om jag ej hade den i sängen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men får man köpa nya? För jag köpte rävar förra söndagen och har gosat med dem + den räv jag redan hade sedan dess. :D

   Radera
  2. Hm, det måste det väl vara? Annars får jag gömma mina alternativt skylla på katten. 0:-D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!