torsdag 23 oktober 2014

United in pink: Depend #421

Godmorgon! Jo, för jag sov till halv ett idag. Saker som en dålig natts sömn och en knepig feber ställer till med. Hela dygnet ur fas. Äter man frukost klockan ett blir det lite fel liksom.
Men vad säger ni om att titta på dagens bidrag till United in pink istället för att läsa mitt svammel? Okej då.


Att man har ett nästan neonrosa lack i en höstkollektion tillhör inte vanligheterna, så det är ju kul att bli lite överraskad. #421 från Depend är riktigt knalligt ceriserosa mixat med blått skimmer. Riktigt snyggt på riktigt, men...


Det är ganska fluffigt och jag upplevde det som lite kladdigt. Inte att lacka med, men väl på nageln. Det här är två lager som jag var tvungen att göra ganska tjocka. Det torkade ganska långsamt i mitt tycke och kändes lite för tjockt och som att det inte tålde mycket stryk. Dessutom missfärgade det mina naglar, så förutom färgen var det ingen trevlig upplevelse.


Inne i det rum jag kallar biblioteket, men övriga familjen kallar spelrummet, står det en fluffig fåtölj med blommöster. Och blomman är rosa på riktigt, jag lovar.

Betyg 2/5

A sleepless night and some sort of fever made me sleep until noon today so for me it's still morning. Strange feeling. 
Todays contribution to United in pink is this very bright polish with blue shimmer. It's from this years autumn collection from swedish brand Depend, and has the innovative name #421. I really like the colour and the fact that this is only two coats. What I don't like is that it took a really long time to dry, the formula is thick and it didn't last long. 
Matching with the flowery armchair in what I would like to call the library.


   

    An InLinkz Link-up
   


6 kommentarer:

 1. Jag tycker detta är himla fint, köpte det också. Jag är inte en rosa människa. MEN satan, mina naglar är fortfarande otroligt rosa, trots två lager underlack! Så det kommer nog inte användas mer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte bara mina naglar som blev ovälkommet rosa alltså. Ibland kan man ju göra bort sig och missfärga naglarna för att man är klantig, men om fler än jag upplever samma sak så är det väl inte mitt eget fel.

   Radera
 2. Jag tyckte också att detta var lite klurigt att måla med.... Krya på febern!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite knepig formula var det allt.

   Radera
 3. I really like this one and I love that shimmer! :-)

  Me and the husband have been loaded with a terrible cold. And the crappy Scottish weather isn't helping my recovery!! Hope you feel better soon :-)

  SvaraRadera
 4. Hörru nu får du väl ta och krya på dig! Jag köpte ju det här lacket enbart för den här veckan och så har jag inte visat det! Ser fint ut tycker jag.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!