Sidor

fredag 3 oktober 2014

Nail Pattern Boldness, Vincent Price is right

Nej. Det här är inte heller någon ersättning för det Black knight-lack som gick till de sälla jaktmarkerna på grund av en misstänkt defekt kork. Ska jag lyckas ersätta det måste det tydligen bli med ett annat likadant, men jag försökte i varje fall.


Vincent Price is right har ett roligare namn än vad lacket är roligt i varje fall. Blaskigt ljussvart bas med miniglitter i alla möjliga färger, och jag hade så stora förväntningar på det här som inte blev infriade.


Det här är fyra lager. Problemet är att trots att det är så pass blaskig bas så drunknar ändå glittren rätt så rejält. Dessutom känns det ganska ojämnt i pigmenteringen och blev både flammigt och vallade sig. Inte en total mardröm att lacka med, men samtidigt inte en underbar upplevelse.
Visst, jag hade kunnat lägga det över ett svart krämlack och kommit undan med antalet lager lack, men frågan är om det blivit så mycket bättre. Glitterproblemet hade ändå kvarstått, med tanke på att det är rätt så glest med glitter, och det är liksom glittren som är hela grejen med det här lacket. Samt att jag tycker att man inte ska behöva lägga underkläder, men det kanske är jag som är tjurig där.


Undrar ni varför jag matchar med det blå filmomslaget till Edward Scissorhands? Det beror på att Vincent Price är med i den, i en av sina sista roller. Han spelar uppfinnaren som skapade Edward. Det är även Vincent Price vi hör i den talade delen av Michael Jacksons monsterhit Thriller. Han gjorde sig nämligen mest känd som skräckskådespelare, i klassiska skräckfilmer som "House of wax" och "House of Usher".

Betyg 2,5/5

The black knight from Butter London remains irreplaceble, Vincent Price is right is nowhere near it, not in opacity or glitter density. This is quite a watery black, eaven though I "only" used four coats for it. The glitters drown in it anyway. Too bad - it looks lovely in the bottle.
Name match today since Vincent Price starred in Edward Scissorhands as the inventor.


Vincents röst hörs 6:30 in i videon, om ni inte kan tåla er.