Sidor

fredag 17 oktober 2014

Essie, Sable collar

Titta vad jag hittade i arkivet! Minns ingenting om det dock, så det här blir ett kort litet fredagsinlägg innan jag tittar på film och äter popcorn.


Sable collar från Essie skulle jag vilja beskriva som mjölkchokladfärgad med rosa skimmer. Min mamma gillade det, jag - inte så värst.


Minns jag inte helt galet var det här två lager. Lackegenskaper har jag inget minne av vilket lär betyda att det inte var några problem med det för sådant brukar jag komma ihåg.


Om ni någonsin besöker Gripsholm slott så måste ni leta upp den här stackaren i vapenrummet på slottet. Ett ganska så dåligt uppstoppat lejon någon gång på 1700-talet av någon som inte visste hur ett lejon ser ut. Hysteriskt roligt numera. Jag har honom på en kylskåpsmagnet så att jag kan bli glad varje dag.

Betyg 3/5 Mamma får mitt ex.

Found this in the archive and I don't remember much about it. Sable collar is a milkchocolate-brown with pink shimmer. I think this was two coats but I'm not sure. 
Matchin with the badly stuffed lion that "lives" at Gripsholm's castle. If you ever visit go take a look at him. Stuffed in the 18th century by someone who didn't know what a lion looked like.