Sidor

måndag 13 oktober 2014

Depend #372

Vad skönt det var med en liten paus hörrni. Jag hann läsa hur mycket som helst, klappade katten tills han gick in i ett annat rum för att få vara ifred och har mått ganska så bra den senaste veckan. Tack till er som kom med uppmuntrande kommentarer, jag ska svara på dem snart.

Nog om det - jag har rotat i mitt minimala arkiv, för idag är naglarna nakna, och hittat ett grått lack som passar utmärkt idag på grund av anledningar.


Depends lack med nummer 372 är inte nytt. Jag tror det kom förra hösten, men det kan ha varit tidigare än så. Det har alltså stått hur länge som helst i min otestade låda.
Det är dimmigt grått med blått, lite glittrigt skimmer och väldigt trevligt på alla sätt och vis.


Det var ett tag sedan jag bar det, men minns jag inte helt uppåt väggarna fel så är det här tre lager som var lätta att lacka och som torkade hyfsat snabbt.


Det är tydligen ganska precis en månad sedan jag bar det. Och hur kan jag veta det? Jo, för en viss vecka i månaden äter jag Firewood som om det vore det första jag fick äta efter att ha vandrat i öknen i 40 år. Vissa vill ha choklad när de har mens jag vill ha/kräver lakrits. Tyvärr har de gjort om mixen i Firewood, och gjort den sämre, men tills jag hittar en värdig ersättare får den duga. Och så matchar påsen bra mot lacket. Och jag vet att det var en månad sedan för gissa vad jag precis messade älskade maken om att jag ville han köpa hem till mig när han cyklar från jobbet. Just det...

Betyg 4/5

Depend number 372 is not a new polish, I think it was part of the autumn collection from 2013 but it could have been earlier. 
It's a foggy grey with metallic blue shimmer and absolutely lovely. If memory serves me right this was three coats, easily applied and quickish to dry.
Matching with what I crave once a month. Some people want chocolate when they're on their period - I demand liquorice. And since it's that time of the month again it's safe to say I wore this polish a month ago.