Sidor

måndag 6 oktober 2014

Bloggpaus

Hej hopp!

Jag kommer pausa den här bloggen den här veckan, och inte heller läsa värst mycket på andra bloggar. Anledningen till det är att det just nu pågår en temavecka som kallas United in green som belyser psykisk ohälsa.

Jag har inget alls emot det - tvärtom faktiskt, eftersom jag lider av just psykisk ohälsa och det ganska rejält sedan ett par år tillbaka. Problemet är att jag blir så oerhört triggad.
Och det är ju tråkigt att det blir så, när det just nu pågår något som ligger mig varmt om hjärtat, men när jag får hjärtklappning och börjar svettas när jag läst gröna inlägg, då är det läge att inse sina begränsningar och pausa lite.

Nu tycker jag att ni gör precis tvärtemot vad jag kommer göra, och knappar in på Karins blogg Vacker och underbar och tittar på alla sköna gröna lack som finns där. Själv ska jag dricka te, läsa, klappa katt, promenera, gå i terapi  och ta hand om min själ. Vi ses på andra sidan.

Kram på er!


I'm having a bit of a problem with triggers this week, so I have decided to take a break for this week. Welcome back and take care.