Sidor

måndag 22 september 2014

Vivid laquer, Assembled

Det här lacket fick jag medskickat som extralack när Edgy polish hade en av sina "köp-lack-nu-och-få-ett-på-köpet"-kampanjer för ett tag sedan. Och jag hade inte valt det själv för jag beställde ett snarlikt samtidigt som jag hoppas är bättre än det här för om det här tycker jag inte.


Assembled är min första bekantskap med Vivid laquer och jag är inte imponerad. Faktiskt satt jag och muttrade för mig själv att jag hade kunnat göra det bättre själv, och det hade jag absolut kunnat. Det här är riktigt tråkigt. På pappret ser det kanske trevligt ut, svart jelly med glitter i olika färger, som konfetti på ett scengolv eller något.


Men nej - jag vet inte ens hur många lager det här är för jag tappade räkningen efter fem lager. Skulle gissa på sju. Och det är ju ungefär fyra lager för många i så fall. Särskilt som det fortfarande inte blev ordentligt svart ens med dessa enorma mängder lack. Tunt och blaskigt med lite glitter i. Nej tack - nästa!


Har sällan varit så oinspirerad att ens leta efter något att matcha med. Fjärrkontrollen till tvn fick duga, i all sin dammiga glans.

Betyg 1/5

So I really dislike this polish. Black with multicoloured glitters seams like such a nice idea but when you have to apply something between five to seven coats to make it blckish - no thank you. It's really thin, almost watery, and not much colour in the base to speak of. Could I have done it better myself? You bettcha!
Assembled from Vivid laquer was sent out as an extra gift when I bought other polishes, and since  bought one that looks a lot like this one, but I hope that one is way better, I would not have choose this myself.
The dusty remote control for the telly has about the same colours as the polish. Only a lot blacker...