måndag 22 september 2014

Vivid laquer, Assembled

Det här lacket fick jag medskickat som extralack när Edgy polish hade en av sina "köp-lack-nu-och-få-ett-på-köpet"-kampanjer för ett tag sedan. Och jag hade inte valt det själv för jag beställde ett snarlikt samtidigt som jag hoppas är bättre än det här för om det här tycker jag inte.


Assembled är min första bekantskap med Vivid laquer och jag är inte imponerad. Faktiskt satt jag och muttrade för mig själv att jag hade kunnat göra det bättre själv, och det hade jag absolut kunnat. Det här är riktigt tråkigt. På pappret ser det kanske trevligt ut, svart jelly med glitter i olika färger, som konfetti på ett scengolv eller något.


Men nej - jag vet inte ens hur många lager det här är för jag tappade räkningen efter fem lager. Skulle gissa på sju. Och det är ju ungefär fyra lager för många i så fall. Särskilt som det fortfarande inte blev ordentligt svart ens med dessa enorma mängder lack. Tunt och blaskigt med lite glitter i. Nej tack - nästa!


Har sällan varit så oinspirerad att ens leta efter något att matcha med. Fjärrkontrollen till tvn fick duga, i all sin dammiga glans.

Betyg 1/5

So I really dislike this polish. Black with multicoloured glitters seams like such a nice idea but when you have to apply something between five to seven coats to make it blckish - no thank you. It's really thin, almost watery, and not much colour in the base to speak of. Could I have done it better myself? You bettcha!
Assembled from Vivid laquer was sent out as an extra gift when I bought other polishes, and since  bought one that looks a lot like this one, but I hope that one is way better, I would not have choose this myself.
The dusty remote control for the telly has about the same colours as the polish. Only a lot blacker...

10 kommentarer:

 1. Nä, det lät ju inget vidare.

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. "Sådär" är alldeles för snällt. :D

   Radera
 3. Oh wow that's not good! Watery suck big time. Shame because it does look nice!

  Lol I like the photo with the remote ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It looks better in my pictures than it did irl.

   Radera
 4. Nja, alla de lagren lockar inte alls...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul i en tårta - inte så kul när det kommer till nagellack.

   Radera
 5. Så många lager är inte ok, du får testa att lägga det över ett svart krämlack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller så skippar jag att någonsin igen testa det här lacket för - så många nagellack, så lite tid. :D
   Tror det är för glest med glitter i det här för att det skulle vinna på layering, och jag vill inte testa det heller. Det här gömmer vi och glömmer bort.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!