lördag 13 september 2014

Sensinity #09

Lila nu igen? Tycker det känns som att det varit bara blått och lila här ett tag, men så kan det gå när det är vad som finns i otestade lådan. Den här gången var det Lilla E som tyckte att lila var färgen för mig, och då plockade jag fram det här.


Mosade blåbärlila. Japp. Det är min åsikt om färgen det. Jag vet inte riktigt varför jag har det här lacket. Köpte ett gäng Sensinity förra året att ha för det frankenprojekt som blev Totally Klaine, och det här blev tydligen över. Jag har ingen aning om vad jag hade tänkt ha det till heller. Antagligen därför det har blivit stående tills nu.


Lätt att måla med och det här är två lager. De här lacken ska vara doftsatta, men det är inte direkt något jag märkte av på det här. Tack och lov, eftersom jag generellt sett inte är så förtjust i parfymerade produkter. Såvida det inte är parfym.


Nej, jag bakade inte blåbärsbagels för att ha något att matcha med. Inte enbart därför i varje fall...

Betyg 3/5

Little E demanded purple and I decided it was finally time to paint the nail with that polish that I don't quite know why I have. I bought a couple of Sensinity polishes last year to use for my franken project Totally Klaine and this was apparently left behind.
Bluberry mash coloured. I didn't bake the blueberry bagels just to have a matching object. Maybe just a little...
This is two caots, easily applied. These polishes are scented but I didn't notice much of a scent here. Thankfully since I don't like scented products that much. Unless they're perfume.

6 kommentarer:

 1. Har fått några Sensinitylack som jag inte testat än, men det här såg ju riktigt fint ut. Haha härlig matchning. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. matchningen smakade bra också. Särskilt rostad med en god ost på. Mmmmm :D

   Radera
 2. The bagel looks good :-D I like the colour too, pretty purple. :-)

  I like scented polishes a lot and don't get any problems with them. But oddly enough most perfumes give me terrible headaches :-|

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's the head ache thing that makes me dislike scented products. I like to decide for myself if I want to risk a head ache or not. ^_^

   Radera
 3. Lite nyfiken på detta märke, har ingen aning om var en kan köpa det i Stockholm för rimliga priser.
  Fin färg och bageln såg jättegod ut! :)
  Jag kan tyvärr inte äta blåbär.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hittade mina på Ica, men det var som sagt mer än ett år sedan.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!