Sidor

måndag 8 september 2014

Nails inc, Victoria

Härförleden hade jag lite problem att bestämma mig för vilket lack som skulle få pryda de små tassarna härnäst, när Makeupbyblowfish tyckte jag kunde köra på vampigt. Och eftersom jag hade fått Victoria i en Glossybox så penslade jag på det.


Jag hade inte valt att köpa Victoria om jag hade stått själv och valt bland Nails incs sortiment, för i flaskan ser det ut att vara den där vanliga vinröda som är snudd på brun, och den har jag redan. I överflöd. Men se - om man inte målar Victoria till full täckning så är det faktiskt rött! Svärtad röd och satans så snygg. Men om jag hade målat den till full täckning hade den med största sannolikhet blivit brunvinröd. *gäsp*


Det här är två lager av Victoria. Flammigt som få, men man ser fortfarande att det är rött. Kanske att jag tyckte att det var allra snyggast med bara ett lager för då såg det ut som om jag hade doppat naglarna i blod. Låter kanske inte så snyggt, men det var superläckert.
Som vanligt är det som en dröm att lacka med Nails inc och det torkar snabbt.


En annan sak jag fått i en Glossybox, och som jag inte hade valt själv, är det här mörkt bärröda läppstiftet från BellaPierre. Jag har inget emot röda läppstift, men så här bäriga nyanser vete sjutton om jag tycker jag passar i. Fick höra av en vän, utbildad make up-artist, att den färgen hade passat mig bättre innan jag ljusade upp håret, och det kan nog stämma. Men ibland så. För att matcha nagellack om inte annat.
Nyansen på läppstiftet heter Cherry Pop, om ni undrade.

Betyg 3,5/5

A while ago I couldn't decide what polish to wear, so when Makeupbyblowfish suggested I would go to the vampy side I did just that. I got Victoria in a Glossybox, and this is not a shade I would have picked up if had gotten to choose freely among Nails incs shades, because this wine red leaning heavely towards brown - been there, done that, didn't bother with the tee-shirt.
But! If you don't apply this to full coverage it is a blackened red and oh so lovely. I liked it best at one coat, when it looked as if I'd dipped my nails in blood, but this is two coats. A bit splotchy but I don't mind because it's still a red like this.
Matched it with another item I got from a Glossybox in a shade I wouldn't have chosen by myself. Cherry pop from BellaPierre is a bit too much of a berry lipstick to my liking. I prefer my red lipsticks red, so to say. But once in a while, to match a nail polish... Why not?