söndag 31 augusti 2014

L'Oréal, Rock'n'roll denim

Sedan i fredags kväll har jag haft nakna naglar. Igår var jag på stan med Lilla E och kom hem med två nya toppar och ett par nya leggins och inte ett enda nagellack. Jag har lagt av mig. Vet inte riktigt vad jag vill ha för färg just nu, så om ni har något förslag - gimme gimme gimme!


Har lovat att visa vad det var jag bar under Shimmer Jenny häromdagen, och det var det här blå lacket, Rock'n'roll denim från L'Oréal. Ser faktiskt ganska mycket ut som jeans. Blå bas med blåsilvrigt skimmer. Inga märkvärdigheter.


Trivdes med penseln den här gången, det är inte alltid jag gör det när det är breda penslar vi talar om. Lite tunn formula och det här är tre tunna lager. På vissa naglar hade det behövts ännu mer, men orka. Torkade snabbt. Bar det på egen hand en dag innan jag förskönade det med Jenny.


Äger själv inte ett enda denimplagg, men Lilla E har. Det här är en av hennes jeansklänningar.

Betyg 2/5

I'm having a bit of difficulty deciding what I want to wear on my nails, so I've had naked nails since Friday. Before that I wore this L'Oréal polish with the name Rock'n'roll denim and this is the polish that was underneath the Shimmer polish Jenny.
Three coats, a bit thin and some of the nails needed a fourth coat that I didn't bother with. Matching it with Little E:s denim-dress, since I don't own any denim myself. And yes - it do look like denim. Blue with a bit of silvery-blue shimmer. It's nice but kind of -meh-. 

12 kommentarer:

 1. L'oreals lack är lite tunna, men jag gillar dem iallafall pga de sköna färgerna (har ett gult och ett lila). Har förövrigt köpt mina första Dr Who-lack nu :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är Doctor Who-lacken mitt fel? Och vilka blev det?

   Radera
  2. Jag skulle snarare kalla det förtjänst =) Det blev "Cross my hearts" och "The ghost shift"

   Radera
 2. Jag tycker det ser riktigt snyggt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snyggt men lite tråkigt. Inte riktigt vad jag hade hoppats på helt enkelt.

   Radera
 3. It's a nice blue. It doesn't look like a denim finish to me but I do like it :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Denim finishes are normally textured, right? This was not, but the colour is accurate though.

   Radera
 4. Snyggt!
  Förslag på lack: Lite vampiga höstiga färger kanske? Med lite grönt eller orange glitter?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vampigt säger du... Har jag nog något i lådan om jag letar. Annars är de ganska glittriga just nu. Blundade och stoppade ner handen i lådan helt enkelt.

   Radera
 5. Är ett helt ok lack, men inget som jag direkt hoppar upp och ner på stolen över.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!