fredag 15 augusti 2014

HoloFredag: HM, Look sharp

Ibland önskar jag att jag inte vore så envis att jag absolut ska prova lack precis som de är, utan kunde inse att vissa lack gör sig allra bäst som layering. Som Look sharp till exempel. Nåja - gjort är gjort och här är det i varje fall. Det får bli ett prismatiskt glitter att fira med nu när holofredag är tillbaka efter Skimmerskuggans semester.


Det här alltså ett glitterlack, rosaprismatiska glitter i en klar bas, möjligen svagt rosa. Jag vet att det ser lila ut på de här bilderna, men på riktigt i verkligheten är det alltså magentarosa.


Och här ser vi anledningen till att det hade varit en bra idé av mig att göra en layering med det här. För trots att det här är fyra lager så är det ändå så här pass glest. När det sprakar upplever man kanske inte glesheten på samma sätt, men ändå. Fyra lager...
På plussidan blir fördelningen av glitter jämn på nageln. Man behöver inte sitta och dutta på det och krångla. Det torkade hyfsat snabbt, men åt så klart topplack i massor.


En bonusbild lite tjusigt ur fokus, så ni får se att det visst det innehåller prismatiskt glitter.


Matchar med att halsband jag har hängande för jag orkade inte leta mer.

Betyg 2/5

I really wish sometimes that I wasn't so stubborn that I always want to try polishes on their own. Look sharp had been much nicer layered than like this, since this is four coats and has a long way to go before there's full coverage.
This is magenta pink prismatic glitters in a clear base, maybe the slightest bit pink tinted. Eats top coat but dried quickly and was easy to apply without having to dab it on.
Matching with a necklace I've got, just because I couldn't be bothered to search for a better match.

8 kommentarer:

 1. Nja, det där var väl inte precis någon hit för sig själv kanske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett misstag jag inte kommer göra igen. Förutom att jag säkert kommer göra det igen. :D

   Radera
 2. Ja det kommer nog bli bättre som layeringlack. Men då har du ju det att se fram emot, och det var absolut inte fult så här heller:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser ju alltid glesare ut på bild än vad man upplever det, men det hade vunnit på att vara med i en layering. Men jag anser det ju inte vara hopplöst, då hade det blivit bottenbetyg.

   Radera
 3. 4 coats!!!!! It's a pretty glitter, I bet it would look good over a dark colour :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I'm thinking black for my next try.

   Radera
 4. Säkert bättre som layering, men ibland får jag också för mig att testa ensamt ändå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man är väl kanske lite envis sådär. Och nyfiken. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!