Sidor

söndag 17 augusti 2014

HM, Scarlet purple

Gnuggning av geniknölarna igen. För tror ni jag skrev upp något om Scarlet purple när jag bar det? Självklart inte. Tror ni jag minns så värst mycket om det? Självklart inte.


Jag fick det här i julklapp av Lilla E och det var ett av lacken i ett 6-pack. Att jag nu äntligen kommit mig för att använda det betyder att jag bara har ett lack kvar att testa från det 6-packet. Snabb är jag ju inte direkt.
Det här är rätt och slätt ett mörkt, bärigt rosa krämlack. Om man vill kan man påstå att det är ett mellanting mellan rött och lila, som namnet Scarlet purple antyder, men jag säger alltså att det rätt och slätt är rosa, fast lite bärig - magenta kanske.


Minns jag inte helt fel så är det här två lager av lacket. Jag har för mig att det täckte rätt bra och torkade snabbt. Trivdes bra i det, jag hade det på mig i flera dagar.


Jag har äntligen köpt mig nya hörlurar och som vanligt vill jag ha mina i en snajsig färg. Det "råkade" bli så att jag köpte lurar i samma färg som nagellacket jag bar.

Betyg 3/5

My memory is short as usual and I don't remember much about Scarlet purple. I think it is two coats of this magenta creme polish, but I'm not sure. I liked it a lot and wore it for several days. Matched it with my new in ear headphones that "happened" to be same colour as the polish.