söndag 24 augusti 2014

China glaze, X-ta-sea

Förkylningar alltså - trista grejer. Gjorde så att våra fredagsplaner fick ställas in och gör så att jag just nu håller på att snyta sönder min stackars lilla näsa. Har ett möte inbokat i morgon bitti som jag funderar på om jag kanske måste ställa in. Samtidigt pågår det musikfestival några hundra meter bort och mitt huvud exploderar snart av att höra basgången dunka lite i fjärran sådär. Så om ni undrar så är det synd om mig.


Tur att det finns fina nagellack att pigga upp tillvaron med. Det här blåbär-med-en-droppe-grädde-lila crellylacket till exempel. X-ta-sea är med i China glaze sommarkollektion Off shore och jag är så glad att det för en gångs skull är ett lila som ville ha samma färg i kameran som i verkligheten. Lite mer åt det rödlila hållet, som sagt tänker jag på blåbär med en gnutta grädde i.


Jag har så lite som två lager på de här bilderna, men jag kan rekommendera ett tredje lager eftersom det var lite väl genomskinligt på ett par naglar. Och så slabbade jag med det för det var ganska tunt i formulan.


Blåbär hade jag inga att matcha med, men plommon har vi fått i sådana mängder att vi haft problem att ta till vara på dem. Vi har gett bort, kokat chutney, frusit in och ätit i kopiösa mängder. Och nu börjar äpplena mogna och vi har inte direkt lite av den varan heller. Kära problem med att ha trädgård.

Betyg 4,5/5

I have a cold and am feeling sorry for myslef. To brighten my day I thought I would show you this lovely purple polish, like bluberries with the tiniest hint of cream mashed in with them. X-ta-sea is a part of the summer collection from China glaze. This is only two coats, but I would recommend three as it was a bit transparent after only two. 
I didn't have any blueberries to match with but plums we have in abundance, so many that we don't know what to do with all of them. 

9 kommentarer:

 1. Härlig lila färg =) Riktig året runt-kulör. Vill du ha ett recept på plommon och kardemumma-glass (vegansk)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter spännande. Antingen lägger du receptet här eller så skickar du det till mrsdatasweden@gmail.com Maken såg dock skeptiskt ut eftersom han tyckte det lät konstigt med kardemumma i glass. Jag tycker han är konstig jag. :D

   Radera
 2. Vilken vacker lila, älskar den verkligen.
  Tråkigt att höra att du blivit sjuk!! Krya på dig!! Kram! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Planerar att vara friskt i morgon. Hoppas planen håller. :D

   Radera
 3. Oh this is a pretty purple! I like it :-)

  Hope you feel better soon :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I hope so too. My nose don't like the contant sneezing.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!