måndag 18 augusti 2014

China glaze, Awakening

Som sagt var, när man fyller år får man bestämma vad jag ska ha för nagellack. Idag fyller Lilla E 11 år och känns helt plötsligt inte så värst liten längre. Hon valde att både hon och jag skulle ha det här lacket idag, Awakening från China glaze som jag faktiskt hittade på HM när jag var där på en av mina räder.


Självklart föll jag som en fura för det här lacket när jag fick se det. Ett sådant där måste-ha lack för mig. Det är ett rosalila lack, mest lila kanske, som innehåller så pass mycket gyllene skimmer att jag vill påstå att det är duokromt. Eller multikromt faktiskt eftersom jag tycker det skiftar från rosa till lila till koppar till guld. En riktig skönhet. Eller som Lilla E sade när hon valde det: "Wow! Det här var ju skitsnyggt!"


När jag målade Lilla Es naglar så var hon nöjd efter två lager, men jag målade tre bara för att se om det var någon skillnad och det kan jag inte direkt påstå att det var. Bra opacitet alltså, och dessutom torkar det snabbt.


Hålla handen är mysigt och en dag som idag fuskar jag lite med matchningen och håller Lilla E i handen eftersom vi har samma nagellack och därför matchar varandra.

Betyg 5/5

Today is my youngest daughter's birthday and I let her choose my nail polish. She decided that both of us should wear the China glaze polish Awakening, so we match each other today.
I used two coats on Little E and three coats on me to see if I could spot any differences wich I can't. Two coats are enough.
This is a pinkish purple that switch over to gold and copper. A really lovely polish.

6 kommentarer:

 1. This is an amazing polish! I love it! I really liked the shimmer it has - it is almost iridescent! My husband bought me this as a gift ages ago! :-)

  I hope your daughter enjoyed her birthday! She suits the polish :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's quite stunning actually.
   She had a good time, we had her birthday party on Sunday so she got celebrated two days in a row. Like a boss. :D

   Radera
 2. Ser jättefint ut och jag tror att det skulle funka som stämpellack :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har ju jag aldrig någonsin stämplat, så om det kan jag inte uttala mig. Men jag litar på ditt omdöme - du är ju smart och så. :D

   Radera
 3. Härlig färg och det passar verkligen er båda. Vacker matchningsbild. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltid vacker när man får hålla lilla snuttan i handen.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!