Sidor

tisdag 1 juli 2014

Pahlish, This song is ending

Det har varit så mycket glitter på mina naglar senaste tiden att jag kände att jag behövde något mer dämpat ett tag. Valet föll på att fortsätta beta av Doctor Who-kollektionen från Pahlish med ett lack som missfärgade mina naglar lite. Och som det tog ett par dagar att få in i kameran, så jag ber om ursäkt för sliten manikyr.


This song is ending är en teal eller en petrol eller en mörk turkos, vad man nu vill kalla det. Jag kallar det en petrol som lutar lite extra åt det gröna hållet. Dessutom med vackert kopparfärgat skimmer som tyvärr försvinner en del i den välpigmenterade basen. Så mycket skimmer som syns på mina bilder upplevde jag inte att det var när jag bar det.


Det här är alltså rejält pigmenterat, enda anledningen till att det blev två lager av This song is ending och inte bara ett är för att jag klantade mig med en nagel och lämnade en kal fläck. När jag ändå bättrade på det fick alla naglarna ett lager extra av bara farten.
Det torkar ner lite matt så blankt topplack var ett måste för mig. Formulan var underbart lättlackad, men tyvärr då lite för välpigmenterad för att skimret skulle få komma till sin rätt.
Jag sade ju även där i början att det här missfärgade mina naglar lite, det var dock ingenting som inte gick bort ganska snabbt med lite extra omsorg och ett eller par extra varv med remover, så det slörpade inte in sig i hela nageln i varje fall.


Svårmatchad liten rackare, som petrol så ofta är tycker jag. Jag hittade dock en lätt uttråkad katt i samlingen, vars dekor nästan hade samma färg, så den fick duga. Visst ser den sur ut? Som att jag har stört den i sin skönhetssömn eller något.

Betyg 2/5

After putting glitter on my nails several times in the past weeks, I needed to rest my eyes for a  while. I chose to to so with another polish from Pahlish Doctor Who collection, This song is ending. A petrol polish with copper shimmer that is difficult to see in the richly coloured base.
This is two coats, but if you're a bit more careful than I was one coat may be enough. Dry time was quick, but it went a bit matte so I finished it off with some shiny top coat - as usual.
It did taint my nails a bit but with a bit of extra nail care I got rid of it.
Found a bored cat in my cat collection that I used to match with this time. It looks so offended! Hilarious!