Sidor

tisdag 29 juli 2014

OPI, Thanks a windmillion

Titta vad jag hittade på Rusta för 50 spänn! Som hittat tyckte jag och plockade på mig tre nyanser från Hollandkollektionen som kom för ett par år sedan. 2012? Tre för samma pris som ett är ett fynd i min bok.


Manikyren är sliten, jag vet. Jag har varit så lat och slö i värmen att jag inte riktigt orkat leta matchningsobjekt, men jag hittade ett i går av en slump.
Pastelligt grön men ändå inte. Dammigt mintgrön. Jag tänker på art deco, främst glaset. Lite Gatsby sådär.


Det är aningen skirt och jag behövde tre lager för att bli nöjd med färgen. I övrigt var det lättlackat och det torkade snabbt.


Slumpens matchningsobjekt är denna favorotansiktsmask från Botanics. Ionic clay mask har exakt den här färgen när den torkat, märkte jag i går när jag skulle tvätta av den. I sin otorra form är den mörkgrå.

Betyg 3/5

I found Thanks a windmillion in a discount store for a third of its normal price here in Sweden. How could I resist? I couldn't.
It's a bit of a dusty mint green, my thoughts go to art deco glass. I used three coats, easily applied with a quick dry time.
Matching with my favourite clay mask, Ionic clay mask from Botanics. It's dark grey when you apply it, but when it dries it's this exakt green colour, something I discovered when I used it yesterday.