Sidor

fredag 25 juli 2014

HoloFredag: Priti polish, Lambstail cactus

Möjligen har Skimmerskuggans holofredag semester fortfarande, men eftersom jag har ett holo, om än scattered, att visa idag och det är fredag så - ja. 


Det här är min första bekantskap med märket Priti polish och jag är inte imponerad. När man får nagellack i present av sin kära vän Cactus är det så klart att man vill älska det man får, men det här var inte roligt. Murrigt lerbrun holo och jag gillar på sätt och vis själva färgen på Lambstail cactus, men det är också allt.


Ser ni kanten? Det här är fotograferat bara timmar efter applicering och jag konstaterade ganska så snart att lacket krymper. Kanske är det en reaktion med mina bas/topplack eller så är det lacket i sig. Jättejobbig formula, holosjukt som bara den och det här är tre ganska så flödiga lager för att få det någorlunda jämnt, men det lös igenom baldspots ändå.


Stört omöjligt att matcha också. Ett kromat måttglas fick duga. Används mest/endast när jag gör drinkar - allra mest till absint.

Betyg 1/5. Jag är inte imponerad.

Lambstail cactus is my first polish from Priti polish and I am not impressed at all. I kind of like the muddy brown colour of it, and the scattered holo is a nice touch, but it's an absolute nightmare to apply.
I had to use three generous coats to make it somewhat even, and I could still see bald spots. As you can see on my pictures, specially the second one, it shrank! This might be a reaction to my base and top coat, or it's just the polish having a really bad formula.
Difficult to match, but I settled on the measurment I use when I mix drinks, or to be honest - when I measure up my absinthe.