Sidor

måndag 21 juli 2014

HM, Tea with milk

Ibland köper jag lack enbart baserat på vad de heter, och eftersom jag dricker mitt te med mjölk så köpte jag lacket Tea with milk. Så enkelt var det med det.


Som min älskade make sa: "Det ser ut som plåster." Och ja - det kan inte förnekas. Beige liksom, föga rolig färg. Dockhänder galore. Men faktiskt tycker ja inte att det är riktigt så hemskt som jag trodde jag skulle tycka. Efter glitterkaskader och färgstarka lack är det skönt att få vila ögonen lite, men jag tror ju inte det blir långvarit direkt.


Om ett lack är så pass blaskigt att det kräver minst tre lager för att bli snyggt, passar det inte heller som underkläder, annars hade det här varit den perfekt nakna nyansen för mig. Lite rinnigt, lite väl tunn i formulan och lite väl förtjust i mina nagelband.


Som sagt - jag gillar mitt te med mjölk. Gärna i en fådd temugg.

Betyg 2/5

Since I like to drink my tea with milk I bought the polish Tea with milk because sometimes I buy polish based on what they're called. 
This is three coats, a bit runny and thin. My darling husband said it looked like a band aid, or ten, but it's not as horrible as I first thought it would be. Just beige.