torsdag 31 juli 2014

China glaze, Feel the breeze

Sitter här och sneglar på mina obloggade lack och försöker bestämma mig för vilket av dem jag ska beta av först. Vänta lite....

Valet faller på det lack som var nästa på tur att flytta ner på tårna när jag var klar med det på fingernaglarna. Där satt Feel the breeze så lite som en dag, inte för att det är något fel på det utan för att jag slog av en nagel och bestämde mig för att korta ner övriga naglar och lacka om.


Om ni undrar varför mina bilder är så suddiga beror det på att jag fick bäst färgåtergivning på det här i någon sorts halvskugga. Och då blev slutartiden lite längre än vad min darriga hand klarade av. Det här är ljusrosa neon nämligen. Drar lite korallhållet, så det är inte riktigt så babyrosa som mina bilder antyder. Det lyser om det och ber inte om ursäkt för det. En riktigt kaxig rosa helt enkelt, även om den samtidigt är lite gullig.


Två flödiga lager och det har tendenser att bilda berg och dalar. Inte helt problemfritt att lacka med alltså. Det fixade till sig hyfsat bra under Seche vite och utan blankt topplack så torkar det här matt. Borde väl jag veta eftersom jag har det utan topplack på tårna och där är det matt. Neonpigment alltså.


Efter mycket gnuggande av geniknölarna kom jag fram till att det var ganska likt i färgen som de ljusaste rosa strösslen i sådant där blandat strössel, så det var ju tur att jag hade sådant hemma. Hade inte lust att sortera ut de som har "rätt" färg dock, så det får bli bra såhär.

Betyg 3/5

I have a few unblogged polishes and couldn't quite decide wich to write about today. Finally I choose the one that migrated down to the toe nails, Feel the breeze from China glaze.
This is a light neon pink, not at all the colour in my pictures, though I chased down the lighting that best reflected the colour as best as I could. I would say it leans a bit coral or maybe salmon. Since it's a neon polish it dries matte, so I topped it with Seche vite as per usual. 
Seche vite is also what saved this polish from looking like a 3D map of the Alpes, as it was quite difficult to apply, chalky and not obidient at all. This is two pretty fluid coats. I really like the colour though.
Matching object is sprinkles. After debating a long time with my brain I decided that the polish is almost the same colour as the lightest pink sprinkles, so lucky me I had just bought some.

6 kommentarer:

 1. Kul matchning =) Strösslet skulle kunna bli en kul skittle =)

  SvaraRadera
 2. Sprinkles are a good match :-)

  This is quite nice, I really like how it looks in the first photo :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I kinda loved it, but application was not funny. Had application been funny I would have graded it higher.

   Radera
 3. Hm, jag brukar inte gilla rosa så mycket men detta var riktigt fint :) Känns fräscht på något sätt :) Och fin nagelform!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är något mer lysande i verkligheten. Som en vattenmelon med mjölk på syra liksom. :D Och tack.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!