Sidor

fredag 13 juni 2014

Orly, Saturated

Jag ger upp. Det blir crappy mobilbilder idag för då påminner bilderna i varje fall  en liten aning om att det här lacket är lila. I min vanliga kamera blir det blått. Och visst - jag skulle kunna ta de där blå bilderna och redigera dem så de blir lila men a) jag orkar inte och b) jag är världssämst på att redigera bilder.
Så ni får nöja er - tyvärr.


Saturated är exakt så mättad som namnet antyder. Det är en riktigt mörkt (blå)lila jelly som tydligen inga bilder kan göra rättvisa.


Nej, ni behöver inte glasögon, bilden är suddig. Det här är två lager av Saturated och jag tycker inte att fler behövs. Visst kan man uppleva det som aningen flammigt, men det gör liksom ingenting när det gäller så här mörka och mättade lack. Det torkar matt så jag antar att det är neonpigment i det, och visst skulle man kunna kalla det här för ett neonlila. Blankt är det för att jag har toppat med Seche vite.


Lilla E har en lila Tangle teezer (min är orange) som jag lånade för att matcha med.

Betyg 4/5

I'm so sorry for the carppy mobile pictures taday. I've been trying to capture Saturated as the (blueish) purple that it is, but my camera believes this is blue so what can you do? I gave up, but I promise you that this polish is as purple as they come.
This is a jelly but since it's so dark I only used two coats. It dries matte, so I guess it's a neon.
Matching object of the day is my youngest daughters Tangle teezer.