Sidor

torsdag 19 juni 2014

OPI, Green on the runway

Dags att klottra ner några rader om lacket som just nu pryder mina tassar, det duokroma lacket ur Coca-colakollektionen Icons of happiness, nämligen Green on the runway.


Green on the runway har en väldigt vackert mörkt buteljgrön nyans som skiftar över i bronsigt brunt. Man kunde ju tro att ett lack inspirerat av Sprite skulle ha någon annan färg än Coca-colabrunt att skifta över i, som blått till exempel, men nej. Å andra sidan är det ju så rackarns snyggt som det är, så jag klagar inte.


Det här är tre lager och de behövdes. Som vanligt med duokroma så är det lite skirt och man behöver bygga upp opaciteten. Annars är det utmärkt att måla med, lätt att måla tunna lager, torkar snabbt. Kan kanske vara lite svårt att gå över samma ställe mer än en gång utan att göra baldspots så var försiktig.


Flaska jag har sparat på ett tag bara för att jag ville matcha med etiketten som lacket ska vara inspirerat av. Ser ni något brunt? Nej, inte jag heller.

Betyg 4,5/5

Green on the runway from the Icons of happiness collection, is a lovely duo chrome polish, green that shifts over to a bronze brown, or coca-cola coloured as I would like to call it.
Easy to apply, this is three coats, dry time fast.
Since it's suppousedly inspired by Sprite I choose a Sprite bottle as a matching object today.