Sidor

söndag 15 juni 2014

OPI, Coca-cola red

Jag skrämde Stora J när jag målade med det här. Började nämligen glädjevråla för att jag tycker så mycket om det. Ni kommer inte bli förvånade över mitt betyg.


Coca-cola red är så klart signaturlacket från OPIs Icons of happiness-kollektion som de gjort i samarbete med Coca cola. Jag dricker inte mycket läsk, men när jag gör det så är Coca cola mitt val (eller hallonsoda). Alltså var jag "tvungen" att skaffa mig lite lack från den här kollektionen, och eftersom Coca cola är favoriten och jag älskar röda lack så var Coca-cola red ett självklart val.
Och rött är det verkligen - jag har inte så mycket mer att säga om färgen där. Ursäkta att det är lite kladdigt på bilderna, jag hade så bråttom fram till kameran så det hann inte ens torka innan jag var i farten.


Det här är två lager men jag är inte säker på att det där andra lagret hade behövts, det åkte på mest av gammal vana. Jag har så klart topplack på bilderna, men det är rätt så blankt även utan. Sådär man kunde misstänka att det var en jelly, men med tanke på hur opakt det är vill jag rätt och slätt kalla det för en creme.


Som sagt - det är Coca cola rött. Och kanske hade jag sparat burken för att ha något att matcha med. Kanske...

Betyg 5/5

I scared my oldest daughter when I painted my nails with this bright red polish, because I started yelling of happiness 'cause I love it so much. Coca-cola red is exactly the kind of red polish I love - to bits.
This is two caots, drying time was quick. Matching object of the day is a can of Coca cola, but of course.