tisdag 3 juni 2014

IsaDora, Poseidon

Missmatchade rejält med mina festkläder i lördags när vi firade älskade makens 40-årsdag. Till min röda klänning med vita prickar hade jag nämligen grönt som accentfärg - gröna skor, grön ögonmakeup och gröna naglar. Älskar att busa!


Valet föll på pistageneoniga Poseidon från IsaDoras sommarkollektion (eller vår?). Av namnet kan man gissa att det här ska föra tankarna till havet, men jag tänker alltså på pistageglass. Sådan där billig infärgad med e-nummer som mest smakar sötsliskig bittermandel.


Minst tre lager krävdes, men ändå är jag inte riktigt jättenöjd med hur det täckte. Lite svårlackat, även om man bortser från penseln jag hatar, eftersom det var kritigt och blev randigt och ojämnt. Tur att färgen är snygg.


Matchar med Poseidon i varje fall, här i form av en illustration ur min bok om grekisk mytologi. Jag antar att jag inte behöver förtydliga att Poseidon var havsguden i den grekiska mytologin, men Poseidon var havsguden i den grekiska mytologin.

Betyg 2,5/5

6 kommentarer:

 1. What a pretty green :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. The colour is lovely, but the application was not so lovely...

   Radera
 2. Jag vet vad jag skulle matchat den där mot *hö hö hö*men det skulle jag väl med det mesta idag så ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen serru - det är ju helt olika mytologi där. Heter lacket Poseidon så MÅSTE jag matcha med Poseidon. Ju.

   Radera
 3. Gillar färgen riktigt mycket, men jag kommer inte ihåg om det var knepigt att måla med eller inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite väl streaky för min smak. Och ja, jag vet att jag tjatar - men penseln! Herregud! Snacka om att INTE förenkla appliceringen i mitt fall.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!