fredag 6 juni 2014

HoloFredag: A England, Fonteyn

Jag har redan gjort svenska naglar på Nationaldagen, och eftersom jag inte direkt står i en folksamling iklädd folkdräkt och viftar med svenska flaggan idag, så väljer jag att lägga krutet på att fira veckans viktigaste dag - holofredag hos Skimmerskuggan.


Eftersom solen skiner idag (hurra!) så passade jag på att måla på det enda lacket ur A Englands Ballerina-kollektion jag hittills har fått tag på. Fonteyn är ett ljust grålila lack. Lite svår färg att beskriva men som ljuslila syrén skulle jag vilja säga. Och så holo på det, riktigt kraftig effekt för att vara A England som brukar vara mer scattered än så här. Väldigt svår att få ner i kameran men den finns där.


Som vanligt är A England lite fluffiga sådär, så det är inte tal om tunna lager här. Två lager av det lite flödigare slaget alltså. Bra täckning och ingen holosjuka. Torkar snabbt och holoeffekten mattas inte av topplack.


Attans också att vår lila syrén hade blommat över, annars hade jag matchat med den. Eftersom jag var för lat för att leta matchade jag i stället med kolkwitzian som växer bredvid, fastän att den är rosa.

Betyg 4/5

Fonteyn from A England is the only one of the Ballerina polishes I've managed to get my hands on, so far. It's a soft greyish lilac with a good holographic effect.
Two coats and dries quickly.
Since my lilac isn't in bloom any longer I turned to my kolkwitzia amabilis for the matching object.

6 kommentarer:

 1. Så snyggt =) Det var ett riktigt snyggt lack. Jag skulle kunna tänka mig det på ett soligt Sweden Rock. Även vi hårdrockstjejer tröttnar på svart ibland =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv är på andra sidan av spektrat och lyssnar mest på pop och elektronica. Också mycket svart och rött där, men det behöver man ju inte bry sig om. ;) Är du på Sweden Rock just nu hoppas jag du har en trevlig vistelse. Skål!

   Radera
 2. Veckans viktigaste dag, man tackar :) Finfint lack du visar! Det blev minsann inte så mycket blågult som jag trodde idag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Holofredag är bäst, så det så! :)

   Radera
 3. What a lovely polish, it looks stunning in the sun! Yah for the sun :-D

  The polish and flower go well in the photo :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. the sun is a bit extra lovely after a few days of rain, as we had. And then the sun came out. And then it started raining again. The swedish summer in a nut shell.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!