Sidor

måndag 9 juni 2014

H&M, Stop sign

Häromdagen visade Little Miss Nailpolish H&M-lacket Stop sign, som fick mig att raskt traska iväg till den lokala butiken och köpa mitt eget exemplar. För jösses i min lilla byrå vad det här lacket är typiskt ett sådant där som jag älskar.


För oss i Sverige är stoppskyltarna knallröda, men i utlandet är de ofta i den här orangeröda nyansen. Jag tycker alltså inte att det är direkt Stop sign-rött utan mer tomatrött. Hamnar någonstans mellan orange och röd och så spillde vi lite mjölk i det också, vilket är mitt sätt att säga att jag tycker det är lite mjölkigt i tonen. Knallig men ändå sober, typ.


Om det är blankt? Har Påven toppig hatt? Det här är tre lager, det är lite sådandär crellyformula på det så de tre lagren behövs om man vill undvika vnl.
Torkar snabbt under lite Seche vite, men kan behöva lite ömhet ett tag innan det härdar ordentligt.


Nej, färgen här stämmer inte alls. Det här är mer en symbolisk matchning för mig.
Den här ringen var med i ett gigantostort paket som min kära lilla Cactus skickade till mig i höstats som lite pepp för att jag börjat gå på kuratorsamtal. Jag visste direkt att den där symbolen inte bara skulle sitta på en ring på mitt finger, och idag spenderade jag massor av pengar på att tatuera in den på höger arm. Jag har länge vetat att jag ville ha en evighetssymbol, och nu är den på plats. Jag passade på att göra en annan tatuering på den andra armen också, med samma betydelse men helt annorlunda. Just nu är dock dessa mina pinfärska tatueringar under plast, men om intresse finns kan jag visa upp dem när de ser lite mindre slemmiga ut.

Betyg 4/5

The stop signs in Sweden are more of a true red, but I've seen stop signs abroad with almost the same colour as the polish Stop sign. The formula was good, somewhere between a cream and a jelly. This is threee coats.
The object of today is a ring my friend Cactus sent to me as a cheer-me-up-present when I started therapy in the fall. I really love the eternitysymbol, and today I had it tattooed. So even if the ring is more of an orange than the polish, I really wanted to add this ring today as a symbolic matching object.