Sidor

måndag 16 juni 2014

Födelsedagsutlottning

Idag fyller nagelbloggen tre år, lilla vännen. Det har inte alltid varit lätt och roligt men fira ska vi. 

I år är det inte bara nagellack i potten, utan även lite sommarläsning i form av min vän Pernillas debutroman - signerad så klart.


"Alvhilda - uppvaknandet" av Pernilla Lindgren är första delen i en urban fantasy-trilogi som bygger på svenska myter och fantasiväsen. Den första delen gläntar på dörren till ett mysterium som bygger på århundranden av missförstånd och svek. Åtrå och offer kantar vägen till sanningen.

Vill ni provläsa lite i boken och se var ni kan köpa den (om ni inte har turen att vinna) så rekommenderar jag en titt inne på Idus förlags sida.

Men det är alltså inte bara en bok som finns med i utlottningen, utan även tre nagellack som redan vistas på lilla treåringen och som jag tyckt mycket om. Knallrosa It's genious M från H&M, Poseidon från IsaDora och en liten flarra av mitt egenfrankade glittertopplack Courage från Totally Klaine-kollektionen.

Vad du behöver göra? Lämna en kommentar innan söndag 22 juni klockan 23:59, samt ett sätt för mig att nå dig, så kommer slumpen avgöra resten. Utlottningen är endast öppen för deltagare i Sverige.

Todays is Mrs Data målar naglarna's third birthday and to celebrate this one lucky winner will recive this book and these cute polishes. Only open for participants in Sweden.