Sidor

måndag 5 maj 2014

Orly, First blush

Igår hade jag besök av en av mina BFF med familj och när jag frågade yngsta dottern där vad jag skulle måla naglarna i för färg nästa gång det begav sig, svarade hon rask - rosa. Inte för att jag har målat naglarna sedan dess men jag blev i varje fall påmind om att jag hade ett rosa lack i arkivet. Kanske bäst att få ut det innan jag tappar minnet helt.


First blush, från Orlys kollektion Blush, är ett riktigt godisrosa lack, lutar en aning åt det koralliga hållet och kan kanske ses som varandes en liten aning mjölkigt. Väldigt snyggt om ni frågar mig, och jag trivdes förträffligt i det. Blankt och fint också - det här är utan topplack.


Crellyformula och om jag inte minns helt galet var det här två lite flödigare lager som torkade hyfsat snabbt även utan topplack. Jag har som sagt inget sådant på bilderna. Topplack skyddar ju som bekant även lacket, och eftersom jag hoppade över det den här gången hann jag skavavka till det lite innan jag letade fram kameran. Så kan det gå.


Hur jag vet att jag bar det i påskas - jag matchade med ett sådant här strösslat geléhallon som vi hade i drivor här hemma då. Och tro mig - det där påskgodiset var uppätet oroväckande kvickt. Och sade jag inte att det var godisrosa kanske?

Betyg 4/5