måndag 19 maj 2014

Orly, Cheeky

Det finns ett gäng anledningar till att det här inlägget är det första på en vecka: jag har tömt arkivet, jag har varit bortrest och det här är det enda lack jag burit den senaste veckan. Det satt på i fem dagar och bilderna är tagna dag tre, i solsken.


Cheeky börjar bli lite slitet här men det gör inget. Jag älskade det här varje minut jag bar det, och det var snudd på att det åkte på som favorit i repris på en gång. Det här kan vara det ultimata sommarlacket och skulle säkert vara supersnyggt på en lite mörkare hand än min spökbleka, men man kan ju inte få allt.
Färgen är lite koralligt laxig. Mer orange än rosa och med guldskimmer som gör det så vackert att jag nästan behöver kippa efter andan lite.


Tre extremt lättlackade lager. Valde tre lager eftersom det är aningen skirt, men inte jellyskirt. Skulle vilja påstå att det här är en crelly. Naglarna målades i tisdags och bilderna är tagna fredag kväll och då hade det precis börjat flaga lite på pekfingertippen och jag började få aningen med tip wear. Länge sedan jag bar ett lack som höll så länge och som jag dessutom ville ha kvar så länge.


Min tanke var att lacket skulle passa ypperligt tillsammans med mina neonkoralliga solglasögon och på sätt och vis gör det det. Man ser i varje fall att det ligger mer rosa i lacket än vad man kan tro vid första anblicken.

Betyg 5/5

4 kommentarer:

 1. What a pretty shade and I love the shimmer too. Looks good in the sunshine. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's freaking amazing! I have similar polishes but the goldshimmer makes this quite unique in my collection.

   Radera
 2. Förstår att du gillar det, ett lack helt i min smak!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man vill liksom att det ska vara en sommaräng så att man kan rulla runt i det. ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!