Sidor

torsdag 8 maj 2014

OPI, My boyfriend scales walls

Jag hade ett lack som bas till de där Stormtroopersarna jag kletade på i söndags, nämligen ett sådant där lack som jag har velat ha jättelänge innan jag väl köpte det. My boyfriend scales walls har några år på nacken och eftersom jag har någon sorts dille på att införliva lack som är vita-men-ändå-inte i samlingen så var det ett måste för mig att köpa det här. Till sist. Äntligen.


Ja, jo. Det ser kanske ganska så kritvitt ut på mina bilder men det är det inte utan det drar en liten liten liten aning åt grått. Mjukt och fantastiskt vackert om man gillar den här typen av nyanser.


Sedan är det ju som det är med vita lack (och pastell-lack) - de är kanske inte alltid hundra procent roliga att måla med. My boyfriend scales walls tillhör tyärr den lite besvärligare skalan och det var randigt och ojämnt ganska länge, jag har för mig att det här är tre lager. Det torkar snabbt dock särskilt om man slabbar på lite Seche vite.


Man skulle ju kunna tro att jag har hällt upp lite minimjölk i det här tjusiga glaset, men det har jag inte. Samma dag som jag målade på My boyfriend scales walls släppte nämligen min kompis och hans kollega sina absinter på Systembolaget. Ni kanske har hört talas om dem eftersom det talas vitt om att Svensk Absints gröna absint, Grön Opal, har den högsta alkholhalten någonsin i Systembolagets sortiment med 72 volymprocent. Det här är dock den vita absinten, Vit Opal, som "bara" har 56 volymprocent. Nota bene att man inte någonsin på några villkor ska dricka absint rent, den ska spädas med vatten - som jag gjort här. Det är därför den ser ut som mjölk. Goda var de i varje fall båda två.

Betyg 4/5